Over Fiering

Fotografie en Film onder één dak, dat is de kracht van Fiering Foto & Film. De combinatie film en fotografie is een gouden combinatie. Door de jarenlange ervaring van Fiering Foto en het frisse en dynamische van Fiering Film zijn onze foto’s en video’s altijd van hoogstaande kwaliteit.

Jan Peter Fiering

Fotograaf

In meer dan dertig jaar heb ik ervaring opgedaan in alle soorten van fotografie. Productfotografie, portretten, reportages, persfotografie, architectuur, food, mode en packshots.

Kenmerkend voor mijn fotografie is dat je in mijn beelden het ware beeld ziet. Jouw portret laat zien wie je werkelijk bent. Dat taartje is om op te eten zo lekker. Die gouden sieraden schitteren je tegemoet en die kleding wil je echt heel graag dragen. Bij een hotel interieurfoto denk je, hier wil ik wakker worden.

Ik probeer het beste in product en mens naar boven te halen met aandacht, gevoel voor sfeer en oog voor mooie composities.

Lars Fiering

D.O.P/Cameraman

Ik ben opgegroeid met de camera en kreeg het kijken en denken in beelden met de paplepel ingegoten.
Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van bedrijfsfilms en documentaires in verschillende branches weet ik op de meest uitdagende plekken een mooi beeld te maken.

Wat de klant wil en wat de kijker boeit, breng ik in film bij elkaar. Korte, krachtige films waarin ik het zakelijke en informatieve boeiend in beeld weet te brengen.
Samen met de opdrachtgever bedenk ik een dynamische film op vlotte muziek en gericht op de doelgroep.